1 vuoka

Valkokastike:

n. 3rkl Voita, margariinia, culinessea tms.

2 reilua rkl vehnäjauhoja

n. 1l maitoa

Suolaa

Juustoa

 

Myös:

n. 250g pastalevyjä

1prk tonnikalaa

n. 200g raejuustoa

 

Valmista valkokastike: sekoita jauhot sulaan rasvaan, älä ruskista. Kaada sekaan maito hissuksiin, vatkaa niin paljon kuin ranteesta lähtee. Mausta suolalla ja siivuta/ raasta sekaan juustoa sillälailla riittävästi. :D

Rakenna lasagne. Aloita raejuustolla, ei tarvita paksua kerrosta. Päälle lasagne- levyjä, joiden päälle tonnikalaa, pastaa, raejuustoa jne jne, päälimmäiseksi lasagnelevyjä, joiden päälle kaadetaan valkokastike. Uuniin 200 astetta ja n. tunti. Toimii myös, jos korvaa tonnikalan jauhelihalla, johon voi sekoittaa halutessaan tomaattimurskapurkin sekaan. Olen kokeillut myös lasagneten tapaista sekoitusta, johon pilkoin lasagnelevyjä ja pistin sekaisin jauheliha- tomaattimurskamössön ja raejuuston kanssa, päällimmäiseksi valkokastiketta, jota en sekoittanut.