Jätkä oli eilen vatsataudissa ja kuumeessa, joten tänään ihan vain sen kunniaksi, että olemme toista päivää kauniilla ilmalla sisällä, pidimme vähän "paremman" siivouspäivän. Tai no, inspiraatio lähti siitä, kun eilen rullasin olohuoneen vaalean maton pois oksennuksien tieltä. Tiskikone pitäisi vielä jaksaa käydä nappaamassa päälle, sitten saa tältä päivältä riittää. Niin ja taitella ovien päältä viidennen ja viimeisen oksupyykkikoneellisen sisältö kaappeihin. Tuumin myös käyväni hieman hitaalla tai moppaavani lattioita aivan liian harvoin, kun tajusin tänään omistavani Sinin mopin. Tämä ahaa- elämys on siitä merkittävä, että ostin alkukuusta Sinin lastan kylppäriin, mutta en hennonut siihen vartta ostaa, vaan päätin selvitä lyhyehköllä ikkunanpesimen varrella. Nyt mun ei tarvitsekaan ostaa siihen sitä vartta ollenkaan, moppi ja lasta saavat vuorotella samalla varrella, ei niitä kuitenkaan yhtäaikaa tarvita koskaan.

Huomenna, jos tauti ei iske muhun, pitäisi jo kiireästi käydä postissa viemässä Huuto.netin paketit. Ne sulkeutuivat jo maanantaina illalla, ahdistaa itseäni, kun en niitä aikaisemmin saa vietyä. Onneksi ostajat vaikuttivat ymmärtäväisiltä, kun mailissa tilanteen selvitin.

Hitsi, miten on sormet muka kutistuneet, ei meinaa synttärilahjaksi saamani sormus enää pysyä sormessa, silloin sitä ei meinannut saada pois. Tai sitten ei vain elimistössä ole nestettä ylimääräistä.