Jos laittaisikin keittiöstä maton eteiseen ja keittiöön jonkun, jonka sattuu kaapista löytämään ja nakkais eteisen maton mäkeen? Ja sitten, jos joskus on "ylimääräistä", ostaisi jompaan kumpaan uuden, todennäköisesti eteiseen, siinä kuitenkin buklee- matto puollustaa asiansa, vaikka kissat sen raateleekin. Tahtoo jotain "uutta" tänne ja nyt heti!!

Mä mitään ole siivonnut. Tai no vessan pesin ja tiskit. Muuten sain katseltua omat kirppiskamat, pöytä alkaa torstaina. Kirjoitin niille laputkin ja merkkailin exceliin ylös. Kirjoihin lappuja teippailinkin jo, mutta perhanan teippi loppui kesken. Niitä lähtee hyllyllinen tyrkylle, ei vain enää jotenkin dekkarit iske yhtään. No, saapahan taas uusia osteltua, kun kävelee halvalla vastaan. :D Vaatteitakin on kauhea kasa, ne kun sain katsottua päätin kengät, verhot ja muun vastaavan ylimääräisen antaa odottaa seuraavaan kertaan. Kivaa, pääsen viemään kirpulle sellaisia vaatteita, mitkä olen hieman kutistuttuani itse kirpulta ostanut ja jotka nekin ovat jääneet jo suuriksi. Hymy

Mutta nyt antamaan perilliselle ruokaa. Sitten ehkä, todennäköisesti ei, sinne kauppaan. Onneksi sinne ei ole mikään pakko jaksaa vielä kampeutua.