Tarvitset:

Kebablättyjä paketillisen, itse olen käyttänyt niitä pienempiä.

400g jauhelihaa

1 prk maunmukaista salsaa

Sipulia

Juustoraastetta

Ruokakermaa tai Fraichea

 

Ruskista jauheliha ja sipuli. Nakkaa sekaan salsa, anna lämmitä. Täytä tortillat, leikkaa kolmeen osaan ja nosta sopivaan vuokaan pystyyn. Kun vuoka on päällä, kippaa päälle kerma/ Fraiche, päällimmäiseksi juustoraaste. Paista uunissa 200- asteessa n. 20 minsaa tai kunnes juusto näyttää hyvältä.

Tämä vain paranee vetäytyessään, mm. kerma/ fraiche imeytyy kokonaan vasta myöhemmin, toki hyvää tuoreeltaankin. Tämän voi tehdä myös vaikkapa tonnikalatäytteellä tai lasagne- muotoon, jolloin jauhelihaa ja tortillalättyjä ladotaan vuokaan samalla lailla kuin lasagnea kasatessa. Ja taas päällimmäiseksi kerma/ fraiche ja juustoraaste. Tortillalättyihin kannattaa vain tässä vaiheessa pistellä reikiä, että neste pääsee valumaan alempiin kerroksiinkin. Lasagnena tämä ei vain muka maistu yhtä hyvälle...